Saturday, April 2, 2016

Jangan cakap abg tak payung - Spring in Japan

Kahkahakahk, kono dah kalian. Saja je bagi gempak tajuk supaya kalian click. Sebenarnya, takde travel mana pun. So just nak up gamba time travel ke Japan 2014.

Kat fesbuk pun ramai yg kena siap tanya "Eh, skrg kat Jopun ko?, awat tak habaq?" , cenggitu lah persoalan yang berbunyi dari rakan-rakan Jepun. Diorg pun kena game dgn den sebab gamba lama, tapi perap sampai berkulat, kendian baru lah up. Memang itu lah style den.









3 comments: