Wednesday, April 6, 2016

Day 5 - Naejangsan South Korea

Ni apa pasal musim bunga cite musim luruh plak ni? hahahah

Entry kali ni tak berapa nak best sangat disebabkan ada ketegangan pada hari kejadian. Pendek kan cerita, disebabkan dah dua tiga hari aku kat Korea masa tu, asik dok umah je, makanya si Pami jadi bengong dan tak ketentuan nak bawak aku gi mana. Ada miss communication skit yang berlaku. Nanti aku citekan apa yang berlaku pada hari yang ke-7. Korang standby yolah baca karangan panjang sambil dijamukan oleh gambaran-gambaran.

Separuh hari juga la nak decide pergi mana. In the end, pergi ke Naejangsan balik. Aku sebenarnya tak kisah sgt, tapi klo boleh gi tempat lain la kan.

Bangun tido, trus kami cari makan tengah hari.

Ni dia lauk hari ni

Ingat nak terbaik juga.

Ni otw nak ke Naejangsan dari Incheon. Sepanjang jalan dari kuar umah Naz sampai la Jangseong, kami tak bercakap. Keadaan masih tegang.

Waktu makan tak bley krompomi, kami baru la berkomunikasi semula.

Layan~

Misi mencari tempat tinggal. Asalnya nak cari jimjilbang, tapi tak jumpa.

Im the end love motel balik ah....hahahha.
Aku tak penah stay sini, ni haaaa rupanya~~

Bagi menyejukkan lagi hati Pami, aku belanja ni. Katanya kopi dah muak, layan coklat plak. Balik Mesia memang aku layan ni aja.



4 comments: