Thursday, November 5, 2015

Belanja skit gamba teaser

Assalamuálaikum semuanya.

Plan asal nak hapdate time travel. Nampak gayanya misi gagal. Bukan kata tak sempat, cuma rasa kang klo update new content, dah takde sapa nak jenguk blog ni bila semua cerita-cerita travel dah habis. Oleh yang demikian, up sekeping dulu gamba untuk tatapan tuang puang˜

Tinggal beberapa hari aja ni nak habis travel. Hopefully apa yang dihajatkan, dapat ditunaikan dalam travel kali ini. Kut ada yang penah pergi tempat ni, acu teka kat mana gamba ini telah dirakamkan? hahahah

Jumpa kalian lagi. Daa˜˜


6 comments:

  1. tau tapi malas nak teka *mode jeles*

    ReplyDelete
    Replies
    1. Rupanya ramai dah sampai ke sini ye

      Delete
  2. Ren!!!! ingatkan ambo doh kelik msia eheheeh...ishhh saje tau tunjuk gambar Autum at Seoul ni...Naejangsan Park kan kan kan? arghh x boleh jadi ni...cantik!

    ReplyDelete