Friday, October 30, 2015

Aku travel kembali


Oh yeah~~ Akhirnya aku kembali mengembara, tapikan negara yg aku dah penah pergi. Ah tak kisah la, janji kuo jalan-jalan.

Tak pernah buat keje gila. Beli tiket quite last minit, tak prepare apa-apa untuk travel dan juga duit tukar pun sikit gila. Harap semuanya berjalan dengan lancar. Aku beli serunding, takut tak lepas bawak masuk cabin. Buatnya sangkut kat baggage check, meleleh air mata aku tgk serunding tu nanti.

Kepada peminat setia, nanti live update (jika ada internet connection lakan), klo takde tunggu jela. Bye bye, sumer, esok nak gerak dah.

Negara mana awak gi ek? Sapa tengok gamba ni bley tau negara mana, huuhuh

7 comments: