Wednesday, April 23, 2014

Preview Part 2: Edisi tak boleh tahan

Tak boleh jadi ni!

Dua tiga hari ni aku asik stalked pioneer bloggers traveler. Stalk punya stalk, banyak plak entry ke Jepun. Secara tak langsung telah menaik taraf semangat aku yg pudar utk up entry baru walaupun hakikatnya tiada siapa yg nak baca blog ni. hahah

Sedang sibuk untuk menyiapkan timelapse video aku seberapa pantas nyanyian Sheila on 7. Jangan nak mengarut sangat uiii....itu la punca org taknak baca blog ngko! hahha

Ok enough! Normally aku akan fokus utk select gamba-gamba yg untuk dijual, akan tetapi agak busy makanya tertangguh la hasrat tersebut. Bila tengok-tengok balik, hampeh gila gamba aku. Gamba-gamba yg snap shot pun tak setanding dgn para bloggers yg lain. Adui, malu aiii. Aku perasan yg style gamba sama je. Mungkin aku lebih kepada nak share tentang apa yg berada dipersekitaran dan apa yg aku lalui.

Kepada para peminat, diharap tidak berasa terkilan dgn kelewatan penulis. Sebagai balasan, ni abg bagi gamba size pintu almari baju. ekekek

Ni sebenarnya adalah Menara Alor Setar. huhuhu


1 comment:

  1. X pe bang, ehhh abg kewww Jm akan menjadi pembaca tegar blog ni update jerr
    Menara alor setar katanya ahaha mcm tokyo sky tree je

    ReplyDelete