Thursday, November 14, 2013

Timelapse South Korea 2013

Jenuh la aku memikir camne nak share video jalan-jalan cari jalan South Korea yg penat aku mengeditnya. Ada option share from youtube, tapi yg video tu kat account aku satu lagi. Try upload fail plak. Akhirnya jumpa gak option "Embed". Dulu tak silap aku youtube mansuhkan kejap benda ni. Ah tak kisah la semua tu...janji kalian dapat tonton.

Dekat dua minggu, tapi aku masih busy dengan kerja-kerja mengedit. Video dah setel semua, sekarang fokus kat foto plak. Aku ni jenis tak bley tangguh skit. Apa2 benda baru mesti aku kena terus laksanakan, klo tak memang terperap kat dalam HDD yolah. Sok dah ada masa baru bley karang cite pengembaraan aku tersebutnya pun.


No comments:

Post a Comment