Thursday, September 26, 2013

Gambaran di sekitar Banpodaegyo (반포대교 달빛무지개분수)

Lagi kesinambungan dari siri enty kat bawah ni tentang situasi yang berlaku di sekitar Hangang river. Ceh...bunyi situasi tu mcm ada kejadian yang berlaku je, padahal takdo mondo pun. Takde apa nak cite sangat pasal rata-rata sumer dah abis cite. Just nak up gamba yg berkurun lama tak edit, pastu arini baru nak di edit kendian dimuat naik ke blog ini.

Ni bukan disko mahupun kelab malam ye. (bukan sama ke dua tu?) Sib baik dia tak buat cam bangunan Umno ada gamba tokoh kesukaan ramai...oppsss..terpolitik pula. hahahha

Bird nest versi South Korea. Sbelah aja bangunan liplap tadi tu.

Acara yang dinanti-nantikan.....siap berlagu ngko~~ Padahal jambatan biasa aja...takde la fancy mana pun. Diorg buat aktiviti camni supaya ada tarikan pelancongan macam aku.

1 comment: