Monday, May 27, 2013

Apo?

Berapa banyak daaa blog aku nak ada? Aku sendiri pun tak tau. Yang domain aku tu, harap renew je tiap2 tahun, hapdate nya haram. Bila penyakit M ni menular, mmg susah sikit la. Ada satu blog tu mmg aku hapdate daily, itu progress punya blog, penuh dengan nombor, klo aku publish poning korang nak bacanya (errr...korang? sapo pulak nak baco blog ni?). hahah. Ok, blog ni aku create khas pasal bila aku rasa rajin dan ada benda nak mengarut, disini la mangsanya. huauhuah

1 comment:

  1. ada yang nak baca blog ko..aku la tu orgnye :p
    dikala2 keBUSANan, baca blog ko mmg menghiburkan hati..kkekek

    ReplyDelete